Bog

Tror du på magi?

Af (
2020
)

Anmeldelse

Tror du på magi?

08 okt.20

Hvis man elsker magi, er denne bog helt perfekt. 16 unge mellem 12 og 18 år har hver skrevet en novelle, hvor de mødes i magiens univers.

Nogle noveller er uhyggelige, andre fyldt med kærlighed, og i enkelte tilfælde smertefulde, hvor alt ens smerte bor i ens bamse.

Den første novelle, ’Ava og kampen for den ukendte frihed’, handler om gribben Ava, der opdager, hvor stor verden er, da hun kommer afsted på en udfordrende rejse. Der er også novellen ’Lysbarn’ om Lily, der elsker dyr, og hver dag mødes med skovens hjort, men en dag bliver mødt med noget helt andet.

Der er mange fine historier heri, der hver udforsker magiens spændevidde. De handler både om at være fortabt i mørket, samtaler med en kritisk havfrue, hvordan fordomme kan være selvforstærkende, at kærlighed kan tø selv de koldeste hjerter, kinesiske drager og mange andre spændende fortællinger.

Bogen har utrolig smuk forside, der fungerer som en indbydende portal til de mange eventyrlige fortællinger. De unge forfatterspirer har alle skrevet fine noveller og med den smukke forside, er bogen svær ikke at blive tiltrukket af.
Meget velfortalte fortællinger til læsning fra ca. 12 år.

 

 

 

 

 

Bogdetaljer

Forlag
Klippe
Faustnummer
48778933
ISBN
9788797117033
Antal sider
272

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer