Anmeldelse

Tangokat - og andre børnesange af Lea Letén

23 apr.20

Charmerende billedbog med ni klassiske og kendte børnesange.

Det er vigtigt at synge med børn, for musik og sang skaber både glæde, nærvær og samhørighed, ligesom det fremmer den sproglige udvikling og kendskabet til de kulturelle rødder. Sang kan også være med til at styrke motorikken, hvis der kobles fagter og bevægelse på.

I denne sangbog præsenteres ni udvalgte børnesange: Tangokat, På en grøn bakketop, I en skov en hytte lå, Giraffen Gumle, Poul sine høns, Jeg har en flyvemaskine, Sommerfuglen, Det er i dag et vejr samt Fredes sang. Bogen er i stort format og med kraftige og holdbare papsider. Lea Letén har illustreret sangene med sin velkendte fine, runde og varme streg, så der også er meget at kigge på. Både landskaber, dyr og mennesker med store, runde ansigter og den karakteristiske brede mund.

I samme serie findes også ’Pjerrot sa’ til månen - og andre børnesange’, som indeholder: Pjerrot sa’ til månen, Revne gulerødder, Mæ, si’r det lille lam, Jeg er en lille undulat, Haren hist i grøften, Hvis du ser en krokodille, Cykelsangen, Godnat, du klare stjerne og Bondemanden. Begge sangbøger kan bruges fra 1 års alderen.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
ISBN
978-87-11-91647-6
Antal sider
14

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer