Bog

Mørkets fare

Af (
2010
)

Anmeldelse

Mørkets fare af Susan Hill

28 mar.11

Endelig er Simon Serrailler tilbage i en forrygende krimi fra en af Englands absolut bedste krimiforfattere - den er der mange af os der har ventet på med længsel.

I Yorkshire forsvinder flere børn sporløst og politiet står på total bar bund i sagen. De har ingen ledetråde, ingen mistænkte og ingen spor af de forsvundne børn. Kriminalkommissær Simon Serrailer kaldes til distriktet for at hjælpe i sagen. Pludselig forsvinder endnu et barn, denne gang er der et vidne og Serrailler får et tip om hvilken bil der er involveret i bortførslen. De har heldet med sig, opsnapper bilen efter en dramatisk jagt og redder barnet. Men er det den rigtige seriemorder, de har fat i? Og hvor er de forsvundne børn?

Dette er 3. del på dansk i serien med den engelske kriminalkommissær Simon Serrailler. Denne lidt mystiske kriminalkommissær, der brænder for sit job, men er gået lidt i stå på det personlige plan, er hovedpersonen i bøgerne.
Han har et meget nært forhold til sin søster, lægen Cat, og sideløbende følger vi hendes liv på nært hold og de sager hun er involveret i.

Susan Hills bøger skiller sig markant ud fra den mainstream af både gode og dårlige krimier der oversvømmer markedet i disse tider. De er velskrevne, personerne er troværdige og handlingen spændende på et realistisk plan.

Den menneskelige psyke spiller en vigtig rolle i Susan Hills bøger, og er en medvirkende faktor til at man som læser lever sig mere ind i handlingen. Der er tænkt til bunds over at hvordan læseren fanges på andre niveauer end kun den spændende historie, hvilket er et stort plus.

Bogdetaljer

Secondary title
Krimiserien med: Simon Serrailler ; 3
Forlag
Cicero
Oversætter
Jette Røssell
Faustnummer
28347863
Graphic
Simon Lilholt/Imperiet
ISBN
9788770790024
Antal sider
284

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer