Bog

Mord ved Point Deception

Af (
2003
)

Anmeldelse

Mord ved Point Deception af Marcia Muller

12 jan.04

Da der bliver rørt ved en 13 år gammel mordsag, bringer det alle i byen i oprør. Vicesherif Rhoda Swift må igen stå i skudlinien og gør alt for at opklare sagen denne gang.

Rhoda har siden mordsagen kørt sig selv helt ud i tovene, er blevet skilt fra manden og har alligevel formået at holde fast i sit job. Og hun har brugt hver dag siden på at bevise, at hun er god til det. Mest for sig selv, men også over for omverdenen.

En massakre på to familier blev aldrig opklaret, så da en kendt journalist bliver hyret til at skrive om sagen, bringer det hele landsbyen i oprør. Tæt på årsdagen for massakren sker endnu et mord. Rhoda og journalisten begynder langsomt at arbejde sammen om sagen, som de hver især har en særlig indgang til. Det viser sig nemlig, at der er en sammenhæng mellem nyligt afdøde og den gamle mordsag.

Marcia Muller er tilbage i forrygende topform. Hun var en af de forfattere, der startede bølgen af femikrimier tilbage i 1970’erne i USA, og i 1980’erne kunne vi her i Danmark første gang læse om Sharon McCone. Denne gang har Marcia Muller en ny hovedperson, og det er et nyt, spændende bekendtskab, som jeg gerne vil høre mere om.

Muller har også i nærværende roman en fin psykologisk indsigt og en god personbeskrivelse. Hendes beskrivelse af lillebyen er flot; man føler, man virkelig er med. Det er god spændingsbog/krimi, som man ikke kan slippe uden at ville have mere.

Oversat af Birgit Fuglsang. Klim, 2003. 247 sider. Kr 275,-

Bogdetaljer

Forlag
Klim
Oversætter
Birgit Fuglsang
Faustnummer
24733874
ISBN
9788779551978
Antal sider
247

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer