Bog

Historier om magiske dyr

Af (
2019
)

Anmeldelse

Historier om magiske dyr af Carol Watson

05 nov.19

Fascinerende letlæsningsbog med magiske elementer kombineret med dyr, der oftest indgår i en eller anden fantastisk kontekst.

Bogen indeholder fire kapitler, som handler om henholdsvis den bevingede hest, Pegasus, Den grådige grif, Den onde basilisk og Enhjørningen.

Pegasus er sagnet om hesten med vinger og prinsen Bellerofon. Bellerofons største ønske er at ride på Pegasus, men Pegasus er vild og har store stærke vinger, så den er ikke nem at fange. Måske med list?

Den grådige grif er eventyret om den store grif, der flyver væk med begge den fattige bondemand Hassans okser, mens han er ude at pløje med dem. Kan han og landsbyens mænd mon nå at redde dem?

Den onde basilisk handler om, hvad der sker, når en hane lægger et æg. Ud af et haneæg, klækkes nemlig en basilisk, som er det ondeste væsen, man kan forestille sig. Et væsen der brænder alt på sin vej. Hvordan bekæmper man sådan et uhyre?

Historien om Enhjørningen tager udgangspunkt i en konges ønske om at eje en sjælden Enhjørning, som lever langt oppe i bjergene. Men en konge kan vel gøre, som han vil?

En fin lille bog på 48 sider med lix 21,5, som vil appellere til børn, der kan lide eventyr og sagn. Bogen er smukt illustreret med flotte illustrationer i stærke farver. Bogen kan desuden pirre lysten til at læse flere gamle sagn og grumme folkeeventyr.

Bogdetaljer

Forlag
Gads Børnebøger
Oversætter
Berit Sørensen
Faustnummer
47080088
ISBN
9788762733176
Antal sider
46

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer