Bog

Faldende masker

Af (
2019
)

Anmeldelse

Faldende masker af Dennis Jürgensen

20 nov.19
AfLene Jensen
Skribent

Roland Triel forsøger at finde sandheden bag sin hustrus død. Sjette bind i Jürgensens krimiserie er fyldt med overraskelser og spænding. Sikke en finale!

Nogle forfattere er bedre til at afslutte en serie end andre, Dennis Jürgensen er simpelthen uovertruffen. Alle løse ender, også dem man havde glemt og dem, man slet ikke vidste var der, bliver taget op, behandlet og afsluttet på fineste måde.

Det er ærgerligt for os fans, at historien om Roland Triel, Inge Renee Janné og alle de andre personer slutter med dette bind, men alligevel er det også dejligt med en serie, der får en ende. Spændingskurven er stigende bogen igennem. 

Overraskelser er der nok af, selvom man synes, man kender til både personerne og sagerne. Der er sammenhænge, jeg overhovedet ikke havde fået øje på, og hemmeligheder, der vælter frem, med nye sider af gammelkendte personer. Så selvom bogen mest handler og Roland Triels kamp mod Inge Renee Janné, er den mindst lige så medrivende og foruroligende som de foregående bind.

Handlingen er meget gennemtænkt med gedigne plots, der ikke bare holder til det sidste, men som også på forunderlig vis bliver blandet sammen og ender med at gå op i en højere enhed. I det hele taget er 'Faldende masker' en virkelig velskrevet og fremragende krimi, der bliver ved med at overraske. Jeg har efterfølgende tænkt en del over krimiserien, og jeg vil anbefale den til krimilæsere med hård på brystet.

Dennis Jürgensens bramfrie sprog passer rigtig godt til den voldsomme handling – og i det hele taget til krimigenren, så jeg håber, vi har flere krimier i vente fra ham.

Bogdetaljer

Forlag
Tellerup
Faustnummer
47223768
ISBN
9788758860008
Antal sider
550

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser