Bog

En fandens mand

Af (
2019
)

Anmeldelse

En fandens mand af Anders Haahr Rasmussen

15 apr.19

Et anderledes indlæg i kønsdebatten, der forsøger at tale mandens sag ved at vende en række typiske situationer på hovedet. Meget velskrevet og veloplagt.

Anders Haahr Rasmussen er journalist, forfatter og tenniskommentator og har desuden skrevet en række indlæg om kønspolitiske emner i diverse medier. 'En fandens mand' er en meget interessant og ikke mindst tankevækkende bog, hvor forfatteren ikke er bange for at udstille sig selv for at prøve at få klarhed over en række kønspolitiske emner.

Mange emner tages op, også meget kontroversielle som fx fascinationen af hadporno – ikke som overgreb, men som tanken om, at de afbillede ikke udstiller sig for betragteren, men er meget private. Vi er meget langt fra mandehørm, som forfatteren klart tager afstand fra, men i stedet i meget vigtige diskussioner, som især unge af begge køn vil kunne få meget ud af at deltage i, og vi ældre også kan blive klogere af.

Sagerne er ikke udelukkende set fra mandens side. En meget spændende del af bogen er to parallelinterviews, eller rettere grundige samtaler, med nyfeministerne Emma Holten og Eini Carina.

Bogdetaljer

Secondary title
fortællinger om nye tider
Forlag
Gyldendal
Faustnummer
46145631
ISBN
9788702278231
Antal sider
291

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer