Bog

Begynderheld

Af (
2019
)

Anmeldelse

Begynderheld af Kate Clayborn

19 jun.20

Kit har brug for ro, men da rekrutteringseksperten Ben dukker op med et unikt jobtilbud, bliver der vendt op og ned på hendes verden i Sommerens skønneste kærlighedsroman.

Kit vinder sammen med sine to bedste veninder den helt store milliongevinst i lotto, og pludselig står alle muligheder åbne for den unge akademiker, som er en knivskarp forsker i metallurgi og naturvidenskab på det lokale universitet. Kits barndom var langt fra stabil, og da hun køber et hus, går drømmen om en rolig tilværelse i eget hjem i opfyldelse. Hvad hun ikke har regnet med er rekrutteringseksperten Ben, som en dag står i hendes laboratorium og tilbyder hende en unik jobmulighed i et stort Texas-firma langt væk fra hendes elskede veninder og trygge omgivelser.

’Begynderheld’ er den fineste og sjoveste historie om at møde heldet og kærligheden, når man allermindst venter det, og den fik både lattertårer og snøftetårer frem hos denne læser.

Kate Clayborn ved hvordan man skruer en perfekt, sjov og romantisk kærlighedsroman sammen med intelligente, stærke kvinder og charmerende mænd, der ikke har tænkt sig at give op så let. ’Begynderheld’ er første del i tre-bindserien ’A chance of a lifetime’ om de tre veninder Kit, Zoe og Greer, som er parate til at forsvare hinanden overfor enhver modstander med næb og klør. De er vidt forskellige, men kompletterer hinanden helt perfekt. Det er ret fint tænkt af forfatteren, som på denne måde skaber en ramme for serien, hvor det er muligt for de fleste at genspejle sig i de tre kvinder på den ene eller anden måde.

Der er virkelig mange gode kærlighedsromaner derude på hylderne, men serien her føles absolut ægte og er sprængfuld af stærke følelser og sød humor, der vil gribe dig varmt om hjertet.

Bogdetaljer

Forlag
Flamingo
Oversætter
Sarah Louise Pedersen
Faustnummer
47115493
ISBN
9788702295122
Antal sider
313

Forestillinger om kærlighed

Litteraturen har til alle tider været med til at skabe forestillinger om, hvad kærlighed er - forestillinger som i dag ikke altid står mål med virkeligheden. I temaet kigger vi nærmere på de billeder af kærlighed, som samtidens litteratur tegner.
Læs mere

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer