Profil
AfAstrid Bjørnskov Thorhauge

Medlem i

9 år 7 måneder
Anmelderredaktør på Litteratursiden og biblioteksformidler på Hovedbiblioteket i Aarhus.

Seneste anmeldelser af Astrid Bjørnskov Thorhauge

q

Andet indhold af Astrid Bjørnskov Thorhauge

 • Blog

  Kærlighed til litteraturen

  Med et Bogforum, der ramte ny besøgs- og salgsrekord, må man konstatere at kærligheden til litteraturen stadig er stor. Spørgsmålet er, hvordan vi sikrer dens overlevelse. 

  Læs mere
 • Artikel

  Min yndlingsbog

  Hvad er din absolutte yndlingsbog? Nogle af Litteratursidens anmeldere giver her deres bud på hvilken bog, der har gjort størst indtryk på dem. Del gerne din favorit herunder.

  Læs mere
 • Blog

  Hvor litteraturen folder sig ud

  De nye biblioteker, der skyder op rundt omkring, er med til at sikre fællesskabet omkring litteraturen i en tid, hvor mødet om litteraturen er essentielt.

  Nye biblioteker skyder op rundt omkring i landet, flere af de gamle opdateres, og kritiske røster kalder det ’identitetskrise’, når biblioteksrummene gentænkes og ’desperat’, når bibliotekernes litteraturformidling bliver lige lovlig kreativ. Fra min stol på Aarhus’ nye hovedbibliotek, DOKK1, er der ikke mangel på plads, bøger eller kreativ litteraturformidling.

  Læs mere
 • Blog

  Del din læsning

  De sociale medier har ophævet skellet mellem anmelder og læser, og på Litteratursiden vil vi meget gerne agere platform for mere direkte ’læser-til-læser’ inspiration.

  Læs mere
 • Blog

  Lyt til noget nyt

  Lytter vi til andre bøger, end vi læser? Lydbøger kan være med til at udvide din smag for bøger.

  Læs mere