14 apr.11

Blog

Hovedspring fra 10-meter vippen?

Kommentarer

2 kommentarer
fre, 22/04/2011 - 15:23

Virkelig interessant indlæg med gode og skarpe pointer. Jeg har desuden haft den tanke, at digitaliseringen vil kunne komme til at betyde et brud med romanen som den mest sælgende skønlitterære form. I musikbranchen sælges har digitaliseringen betydet, at numre ofte forhandles enkeltvis, frem for som hele albums. Måske kan der ske noget tilsvarende for litteraturen: En bredere kundekreds køber kortere og billigere tekster af flere forskellige forfattere, mens inkarnerede fans køber hele værker, gerne med interviews og en masse af de sjove ting, du nævner i blogindlægget? 

AfMichael Linde Larsen
fre, 15/04/2011 - 09:28

Rigtig gode ideer, hvoraf flere ligger lige til højrebenet for forlagene, og det kan undre mig, at de ikke er kommet i gang med det tidligere.

Det har også altid undret mig, at de forlag som har bogklubber, ikke giver deres medlemmer mulighed for at skrive sammen om de bøger, der er i klubben.

På mig virker det som om, at nogle forlags største ambition er at sælge bøger. Hvilket det vel også er, men måske de skulle udvide målsætningen til noget med at sælge oplevelser, og tilbyde en bredere pakke. Ellers tror jeg de får det meget svært i fremtiden.

Glimrende blogindlæg:-)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer