28 nov.12

Blog

Læseblokering...WTF!!!

Kommentarer

2 kommentarer
AfAndré Moore
fre, 30/11/2012 - 00:23

Der findes jo fantastisk og berigende litteratur i et mere overskueligt omfang end 300 sider og opefter.

"Den sagtmodige Krotkaja" af Dostojevskij fylder kun nogle ganske få sider, men er fantastisk litteratur. Lidt længere er "The Great Gatsby" af F. Scott Fitzgeralds, som også er fremragende læsning, lige til at gå til.

Ellers kan rige børnebøger så som "Tom Sawyers eventyr" af Mark Twain være let og underholdende kvalitetslæsning. Lidt længere er "Hobitten" af Tolkien, men da vist også lige til højrebenet med den kommende verdenspremiere d. 12/12/12.

Vh André

 

AfMichael Linde Larsen
tor, 29/11/2012 - 16:28

Det med læseblokering kender jeg også godt til. I perioder kan jeg have rigtig svært med at komme i gang med en bog. Det kan være efter at have læst en helt fantastisk en af slagsen, at jeg har vanskeligheder med at finde en som kan leve op til den høje standard. Det kan også i perioder, hvor jeg har gang i mange andre ting, er træt om aftenen og fjernsynet er mere afslappende end en bog i sengen som ofte får mig til at falde i søvn ret hurtigt.

Men...til gengæld er disse perioder ofte afløst af mere hektiske læseperioder, hvor jeg næsten ikke kan få nok bøger slæbt med hjem fra biblioteket for at læse. Så jeg er sikker på, at du nok skal komme efter det igen, Rikke:-)

* "Født til at løbe" er altså også usædvanlig kedelig af en sportsbiografi at være.
Hvad med at prøve en bog, hvor der er noget på spil i. Det kunne være "Bogtyven" af Markus Zusak eller måske du kunne blive inspireret på nogle af litteratursidens mange lister.

 

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer