27 jun.12

Blog

Erotiske fortællinger eller porno?

Kommentarer

4 kommentarer
søn, 09/09/2012 - 07:19

Desværre må jeg give dig ret i din bedømmelse af bogen. Den levede slet ikke op til hverken det ene eller det andet, men jeg kender folk, der oplever den som en rørende skildring af sex-arbejderes vej til lykken. (Tjaaaa ....)

Til gengæld kan der være nye, ubehageligere tendenser på vej fra Japan - og disse bøger har jeg ikke haft mulighed for selv at læse:

http://www.japantoday.com/category/arts-culture/view/is-incest-japans-latest-literary-craze

 

AfCamille Bech
søn, 04/11/2012 - 12:59

Som svar til af Anonym (ikke efterprøvet)

Normalt ville jeg aldrig tage til genmæle, når andre udtaler sig om det, jeg skriver, men når det er direkte fejlagtigt, er jeg altså nødt til det.

Det gælder Else Cederborgs udtalelese om "sexarbejderes vej til lykke", bogen "Jeg elsker dig, Mr. Jones... " handler på ingen måde om hverken nuværende eller tidligere sexarbejdere, jeg ved ikke, hvor hun får det fra, enten har hun aldrig læst bogen, eller også forveksler hun den med en anden. Det er så langt fra bogens handling/tema, som det overhovedet kan være, og så har hun tilmed tilladt sig, at poste et link, som jeg dog har undladt at følge, men jeg kan se, at et af ordene i linket er "incest", det ligger ligeså langt fra min bog som det andet.

Jeg ønsker sådan set, at få denne kommentar fjernet, og med respekt for bloggerens velformulerede og velbegrundede udtalelse om bogen, synes jeg ærlig talt ikke, at Else Cederborgs fuldkommen forfejlede udtalelse har noget som helst med hverken den eller min bog at gøre.

søn, 04/11/2012 - 13:21

Som svar til af Camille B

Beklager, Camille Bech, men den bog, jeg har anmeldt/omtalt er ikke "Jeg elsker dig, Mr. Jones", men "Grus, småsten og perler". Det er selvfølgelig pinligt, at jeg har været for hurtig til at se ordentligt efter, hvilken bog, det egentlig drejede sig om, og det undskylder jeg mange gange.

AfCamille Bech
tir, 06/11/2012 - 10:22

Som svar til af Anonym (ikke efterprøvet)

Alligevel har du givet selv samme bog 3 stjerner på SAXO - lad hellere de proff. anmeldere som Rikke anmelde bøger, så er man også fri for evt. personlige angreb, der aldrig har givet noget sagligt billede af andet end forsmåethed.

I øvrigt passer din vurdering af Grus, småsten og perler heller ikke her, der er tale om to mennesker med samme baggrund, og altså ikke om den enes genvej til lykke via andet end oprigtig kærlighed.

Det er ikke fair, Else Cederborg, at vurdere andres arbejde på så løst og forfejlet et grundlag.

Log ind for at skrive kommentarer