AfJane Østgaard Sørensen
Skribent
16 jan.12

Artikel

Litteraturen finder sted

Kommentarer

5 kommentarer
man, 16/01/2012 - 11:55

God idé, men er det ikke fuldstændig hul i hovedet - specielt på en litteraturside - at man skal være logget ind for at kunne kommentere?

Jeg har aldrig besøgt siden før og så siden med disse fire digtere (skidefedt), som jeg ville kommentere på, men nej, jeg skulle først oprettes som bruger. Jeg var 4 nanosekunder fra at lukke browservinduet, men for sportens skyld besluttede jeg mig for at prøve at oprette mig for at få mulighed for at skrive denne kommentar.

Det har så taget 5 minutter og fandens meget arbejdskraft en mandag morgen. Først skal jeg trykke på et tekstlink (ikke en knap, der er til at se), hvor der står 'Opret konto'. Den trykker jeg på, så kommer jeg til en side, der hedder 'Brugerkonto' (der står IKKE opret konto som overskrift), her skal jeg så først til at trykke på fanebladet 'Opret Konto'. Her skal jeg så udfylde tre felter med Brugernavn, Emailadresse og mit fulde navn! og afslutte med at trykke på 'Opret Konto'. Så bliver jeg gudhjælpemig sendt videre til forsiden, så jeg er faret vild fra den artiklen, jeg i tidernes morgen ville skrive en kommentar til.

Nå, jeg kan stadig ikke logge ind. Jeg må vente på en email. Åbner emailprogrammet, finder emailen fra Litteratursiden og har så fået tildelt en komplet ubrugelig adgangskode a la Pa4wRPrtAB, som jeg helt klart IKKE kan huske. Det skal jeg så bruge sammen med mit nye brugernavn for at logge ind. Jeg logger ind - efter jeg har fundet ud af, at der ER forskel på store og små bogstaver i kodeordet - og skal så til at finde tilbage til den oprindelige artikel, som jeg ville kommentere på. Hvad var det nu, jeg ville sige. Jeg klikker endnu engang for at komme til artiklen, hvor jeg så skal scrolle ned til bunden af siden og gudhjælpemig endnu engang - selvom jeg ER LOGGET IND - trykke på et link, hvor der står 'Tilføj kommentar', skrive mit indlæg og trykke på knappen, der hedder - hold fast - 'Gennemse'.

Det vil sige, jeg har brugt 5-8 museklik, besøgt 3-5 sider og benyttet mig af to forskellige programmer for at få muligheden for at kommentere på en enkelt artikel, hvor jeg har sendt mit indlæg ved at trykke på knappen 'Gennemse'. Ganske imponerende. Hov. Jeg fik sørme lige en chance mere. Eller knappen 'Gennemse' har man stadig ikke kommenteret, men man får lige lejligheden til at læse sit indlæg igennem endnu engang og denne gang får man så chancen for at sende indlægget ved at trykke på knappen 'Gem'... Jeg skal ikke gemme. Jeg vil sende! Stor forskel! Så der skal lige plusses et par klik og sidevisninger, før jeg får lov til at sende. Det er kun fordi, jeg har besluttet mig for at dø i forsøget på at sende det her indlæg, at jeg faktisk skriver - og mon ikke, der kunne komme et par kommentarer mere hist og her, hvis det var lidt nemmere at kommentere?

Jamen, det er da genialt. Vær I glade for, at I ikke er en webshop for så var det vist ret begrænset med indtjeningen.

Egentlig tror jeg at dette indlæg helt er i forfatternes ånd med fremmedgørelse.

Udover det bukker jeg dybt og siger tak til jer fire digtere for jeres oplæsninger: Tak for dem! :o)

tir, 17/01/2012 - 00:50

Som svar til af Anonym (ikke efterprøvet)

Det er sagen uvedkommen, om jeg kunne ha' sparet skridt ved at bruge 'ctrl' + c/v. Det tager simpelthen for lang tid, før man kan skrive en kommentar. Aficionados har selvfølgelig ingen problemer, men for den almindelige bruger, som jo i sagens natur, gerne skulle blive lidt længere, gider ikke at gøre sig den ekstra ulejlighed.

Og det er der humlen ligger begravet. Ved brugervenligheden!

man, 16/01/2012 - 12:09

Som svar til af SureSok

Jeg beklager dit besvær med at logge ind på sitet. Vi er opmærksomme på at det tager for lang tid at logge sig ind, og derfor er vi i færd med at ændre sitet teknisk således at man  - ligesom praksis er på mange andre sitets -  kan logge ind via Facebook eller andre sociale medier og kommentere osv.

 

 

tir, 17/01/2012 - 00:55

Som svar til af Lise Vandborg …

Det glæder jeg mig til! :o)
Jeg bliver bare så hmm... ked af det, når jeg finder noget, der er godt på nettet - og man så ikke bare kan 'være med'.

Lidt samme måde som når man er ved at købe noget på nettet og skal til at betale - og så virker siden ikke. Og så finder man et andet sted at købe samme produkt.