Bog

Zarens skæbne

Af (
2018
)

Anmeldelse

Zarens spil af Evelyn Skye

30 apr.18

Underholdende fantasyroman med gnistrende russisk sværdklang og magiske talenter.

Rusland 1825. Vika Andreyeva og Nikolaj Karimov er Ruslands sidste magikere, og da Zaren skal bruge den bedste, stiller de op til Zarens Spil. Vika og Nikolai besidder hver især deres eget unikke våben i form af særegne magiske kræfter, som nu skal stå den ultimative test i et brutalt spil på magi, liv og død. Et spil hvor kun den stærkeste og mest magtfulde overlever.

Selve idéen om et spil på liv og død for at finde den bedste og mest magtfulde magiker, der til slut skal stå i spidsen som imperiets magiker og Zarens rådgiver, fungerer faktisk udmærket på de præmisser, der nu engang er givet. Dog synes jeg, nogle af de magiske springpunkter fremstår en anelse forcerede og bliver lidt utroværdige, selv for en fantasyroman.

Det vælter ud med fantasyudgivelser særligt med de unge læsere som målgruppe, hvor langt de fleste indeholder lige dele fantasy og kærlighed og helst i et trekantsdrama. Dermed er underholdningen sikret på alle fronter, og Evelyn Skyes roman befinder sig på dette niveau. Man er solidt underholdt med guld-glamour, storslåede paladser og hemmelighedsfulde karakterer, og det russiske tema med udspring i 1800-tallet pirker til den historiske nysgerrighed.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Oversætter
Birgit Schlifer
Faustnummer
53945422
ISBN
9788702239621
Antal sider
410

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer