Bog

Star Wars - The Force Awakens: Den illustrerede guide

Af (
2015
)

Anmeldelse

Star Wars - The Force awakens: Den illustrerede guide

01 feb.16

Den syvende Star Wars film har taget alle med storm, og nu kommer to ekstremt indbydende og detaljerige ”bladrebøger” for alle fans.

Forlaget har tidligere udgivet en række lignende bøger fra Star Wars universet, og disse to nye bøger er skruet sammen på præcis samme måde som de øvrige titler. Bøgerne er i den grad appetitvækkende, og alene de smukke forsider og inspirerende fotos og billeder får umiddelbart læseren til at bladre og læse løs.

Historien bag ’The Force Awakens’ tager umiddelbart tråden op efter de forrige seks fim. Efter det onde Imperiums fald og opløsning har galaksen levet fredeligt under navnet Den nye Republik, men i universets udkant truer Imperiets næste inkarnation, Den første Orden, en intetanende verden med udslettelse. Kun en lille håndfuld oprørere kan forhindre dette, men jediridderne er forsvundet, og Republikken er tilsyneladende magtesløs. En ny generation af helte må træde til, samtidig med at jagten på den forsvundne jediridder Luke Skywalker sættes ind.

Den illustrerede guide til historien er umiddelbart mest appellerende til andre end fans. Baggrunde, steder, personer, våben, væsner og meget mere beskrives indgående, så man så at sige kan blive klogere på både filmen og historien. Bogen med de fantastiske fartøjer er så til gengæld nok mere til nørderne og dem, der ikke kan få nok af universet.

Begge bøger er dog helt klart værd at kaste sig over, og man vil helt sikkert få et og andet at vide, som man havde undret sig over, eller ikke vidste på forhånd. Se filmen, læs bøgerne, og se så filmen en gang til!

Oprindeligt skrevet af Arne Larsen, Litteratursiden.

Bogdetaljer

Forlag
Alvilda
Oversætter
Henrik Thøgersen
Faustnummer
52148847
ISBN
9788771651638
Antal sider
79

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer