Bog

Slagplanen

Af (
2018
)

Anmeldelse

Slagplanen af Kristen Callihan

04 maj.18

Skamløst god underholdning til strålende forårssol og uimodståelige sommerfornemmelser.

Kristen Callihan er et sikkert valg, hvis du er til new adult genrens fristende romantik og hede forelskelser. Game On-serien er med ’Slagplanen’ nået til tredje fritstående del, og akkurat som i ’Sendt til tælling’ og ’Chanceløs’ kan du forvente en skøn kærlighedsroman, som er helt umulig at slippe.

Kristen Callihan skriver i et veloplagt sprog fyldt med skæppeskøn humor og sexede hovedpersoner, der forelsker sig hovedkulds i hinanden, når de allermindst venter det. ’Slagplanen’ bygger videre på karakterer fra de to foregående bind i serien, nemlig Fiona Mackenzie og NFL- centerspilleren Ethan Dexter.

Fiona og Ethan kunne ikke være mere forskellige, og de leger med ilden, da en hed flirt bryder ud imellem dem. Særligt Fiona er betænkelig ved de voldsomme følelser, som hun er ved at opbygge for Ethan, men det synes håbløst at fornægte dem trods det faktum, at de bor tusinder af kilometer væk fra hinanden. Men spørgsmålet er, om Fiona tør satse på kærligheden og affinde sig med Ethans verden af stjernestatus, paparazzier, sladder og golddiggers.

’Slagplanen’ handler om at følge sine drømme og vælge kærligheden, når den endelig er der. Kristen Callihan viser dog også bagsiden af medaljen ved succes, idet hun tager fat på alvorlige emner, som hævnporno, fake news og grim sladder på de sociale medier.

Bogdetaljer

Forlag
FLAMINGO
Oversætter
Merete Rostrup Fleischer
Faustnummer
54129157
ISBN
9788702237450
Antal sider
0

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer