Bog

Rivalerne

Af (
2016
)

Anmeldelse

Rivalerne af Alyson Noël

12 jan.17

Gossip Girl. Hollywood er ikke kun glimmer og glamour. Bag facaden er der masser af råddenskab og sladder. 

Layla Harrison, Tommy Phillips og Aster Amirpour er alle ivrige efter at forfølge deres drømme. Deres målsætninger og samvittighed er vidt forskellige, men alle aner de en chance, da Hollywood-magnaten Ira Redman udsteder en konkurrence. Han har brug for innovative idéer og nye kræfter, der kan markedsføre hans natklubber og igen gøre dem til de hotteste i Los Angeles. Deltagerne skal bevise deres værd ved at lokke Hollywoods største kendisser og stjerner indenfor dørene. Det ubetinget øverste navn på listen er den anerkendte og gudesmukke skuespiller Madison Brooks. Da hun forsvinder sporløst efter en nat på klubberne, har både Layla, Tommy og Aster et problem. Ingen fortæller sandheden og snart er de alle mistænkte i sagen.

’Rivalerne’ er første bind i det der tegner til at blive en sindsygt spændende trilogi om intriger, forførelse og - måske - mord. Der er fuld knald på handlingen med masser af fortielser og løgne, som tager uventede drejninger undervejs og vedbliver at overraske. Lige som man tror, at nu kan det ikke blive vildere eller mere fordækt, er det lige præcis, hvad der sker.

Alyson Noël er mest kendt for sine serier om paranormal romance, som jeg stod af efter de første tre-fire bind. Derfor var det ekstra fedt at læse ’Rivalerne’, som intet har med fantasy at gøre, men er hardcore realisme af den værste slags. Noël gør det fantastisk godt, personerne er genialt tænkt, og forfatteren har ingen problemer med at sætte dem i nogle ret nederdrægtige situationer.

Hollywood er langt fra kun at være glimmer og glamour. Bag facaden er der masser af råddenskab og sladder. Tænk ’Pretty Little Liars’ og ’Gossip Girl’, så har du fanget essensen af, hvad denne roman går ud på.

Bogdetaljer

Forlag
HarperCollins Nordic
Oversætter
Lene Støvring
Faustnummer
52364388
ISBN
9788793400184
Antal sider
335

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer