Bog

Når drømme dræber

Af (
2016
)

Anmeldelse

Når drømme dræber af Henrik Fiig

14 nov.16

Det nystartede detektivbureau G&T får en sag om en ung mand, der tilsyneladende er faldet ud af et vindue. For en garvet krimilæser er der ikke så meget at komme efter.

I anden del af historien om det charmerende detektivpar, bliver det farligt for Torben, som må gøre bruge af sine nyligt lærte kampsportstricks for at overmande skurkene. Der er også romantik i sigte, inden sagen opklares. Igen møder vi Gianna og Torben, som denne gang hyres af en dame, som ikke tror på politiets forklaring om sønnens død. Sønnen er tilsyneladende faldet ud af sit vindue, men det kan hun ikke tro. Der er ikke mange spor i gåden, men Gianna og Torben klør på med krum hals. Og de finder flere og flere små spor, som peger mod en anden forklaring på den unge mands død.  

Sideløbende med Gianna og Torbens opklaring, følger vi morderen fra det øjeblik, han hyres til sin næste opgave til hans forsøg på at udføre mordet. Lige der kommer Gianna og Torben på tværs af sagen. Og så går det ned af bakke for morderen og bagmændene. 

Heldigvis har Torben fået et kærligt spark af Liselotte og er derfor kommet i god form. Både i forhold til udholdenhed men også indenfor kampsport. Så Torben er i den grad klar til at tage kampen op mod en grum morder. Sagen opklares naturligvis. Gianna og Torben kommer endnu tættere på hinanden, og fremtiden ser lys ud for makkerparret.

Der er læsning til et par hyggelige timer, hvis man kan lide de lidt gammeldags og ublodige krimier som for eksempel Kirsten Holst. Igen er plottet ikke indviklet. For en mere garvet krimilæser, er der ikke så meget nyt at komme efter.

 

Bogdetaljer

Forlag
Apollon
Faustnummer
52741653
ISBN
9788799917419
Antal sider
228

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer