Bog

Hævnens ansigt

Af (
2016
)

Anmeldelse

Hævnens ansigt af Henrik Fiig

14 nov.16

Ny krimiserie om et charmerende detektivpar i den lettere ende af genren.

Torben har sit eget detektivbureau, hvor han mestendels efterforsker sager om utroskab. Den del er han godt træt af, og han drømmer om en mere spændende sag, da han kontaktes af sin gamle skolekammerat, Per, som vil have ham til et overvåge konen, Liselotte. 

Da Torben vil aflevere beviserne til Per, ser han ham blive slået ned og bortført i sin egen hoveddør. Liselotte hyrer Torben til at finde Per og opklare sagen, men det er ikke let. Torben får dog god hjælp af sin veninde, Gianna, som især er god til den tekniske efterforskning. Samtidig betaler Liselotte så rundhåndet, at Torben kan opsøge en personlig træner for at komme i form og lære at forsvare sig selv. Begge dele får han god brug for, da bortføreren har planer med flere personer fra fortiden.

Krimien er hyggelig og letlæst og lige til en lørdag, hvor man har lyst til at stifte bekendtskab med en ny privatdetektiv. At Liselotte er villig til at genstarte Torbens karriere med mange penge og uddannelse er måske ikke så realistisk og velkendt inden for detektivgenren. Men de to hovedpersoner, Gianna og Torben, er ganske charmerende. Historien hører til i den lettere ende af krimigenren. Der er ikke det mest komplicerede plot, så det er en krimi som vil passe godt til læsere, der ikke er til indviklede og blodige krimier. 

Bogdetaljer

Forlag
Apollon
Faustnummer
52753988
ISBN
9788799917402
Antal sider
246

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer