Kom frit frem - på gården

Bog

Kom frit frem - på gården af Clare Lloyd

Af (
2018
)

Anmeldelse

Kom frit frem - på gården af Clare Lloyd

15 maj.20

Pegebog med pop op-effekt, der viser hvilke dyr, der findes på gården. Find ud af det ved at kigge bag de farverige flapper.

I ’Kom frit frem - På gården’ kan de yngste gå på opdagelse i hvilke dyr og ting, der gemmer sig på gården ved at løfte bogens flapper, som får pop op-figurerne til at træde frem. Hønemor leder f.eks. efter sine kyllinger og hesten gemmer sig bag stalddøren, mens anden ligger bag busken.

Dyrene er ikke naturtro afbildet, men genkendeligt gengivet i form af diverse tøjdyr. Der er brugt stærke og klare farver, og de nuttede tøjdyr er fotograferet på tegnede baggrunde. Teksten giver på hvert opslag en kort introduktion til dyrene samt et spørgsmål, der opfordrer til at løfte flapperne. Tekstdelen er ikke noget særlig, det er pop op-siderne, som bogen udmærker sig ved, for de kan gemme på overraskelser, udfordre hukommelsen og anspore de yngste til at være en aktiv del af oplæsningen.

Bøger med flapper og huller udmærker sig ved, at de typisk har en umiddelbar appel til børn, fordi de inviterer til at udforske på egen hånd, samtidig med at den taktile sans aktiveres. I samme serie findes også ’Kom frit frem – Første ord’, ’Kom frit frem – Enhjørning’ og ’Kom frit frem – Dinosaur’.

Bogdetaljer

Secondary title
Pop-op - kom frit frem
Forlag
Alvida
Oversætter
Julie Bloch Korsemann
ISBN
978-87-415-0459-9
Antal sider
8

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer