Bog

Kollision

Af (
2017
)

Anmeldelse

Kollision af Gail McHugh

16 nov.17

Denne kærlighedsroman vil ætse sig ind i din sjæl og efterlade dig med et blødende hjerte.

Emily har mistet sin mor, men under hele sygdomsforløbet har kæresten Dillon stået trofast ved hendes side. Nu er hun endelig klar til at flytte til New York, hvor Dillon bor, for at starte på en frisk. Hun flytter ind hos veninden Olivia og finder hurtigt et job som servitrice. Hendes egentlige mission er dog at gøre en forskel for børn og unge, der har det svært i skolen. Som ordblind har hun selv haft det svært med sin skolegang, men med sin evindelige stædighed har hun kæmpet sig gennem uddannelsen til underviser. Tilværelsen synes endelig at smile til Emily, og med gode venner omkring sig og en dejlig kæreste ser fremtiden lysende let ud. Men en dag på jobbet støder hun ind Gavin, en rig og succesfuld forretningsmand. Lige meget hvor hårdt Emily forsøger ikke at indrømme det, er der noget håndgribeligt i luften mellem de to. Tiltrækningen er uimodståelig og et nervepirrende, og et følelsesmæssigt trekantsdrama er uundgåeligt.

Gail McHugh er en ny forfatter i kærlighedsgenren, og med ’Kollision’ gør hun det virkeligt godt. Romanen gjorde et stort indtryk på mig, men ikke på grund af selve kærlighedshistorien, det var i højere grad karaktererne og alle de voldsomme følelser, der gennemsyrer bogen, så det nærmest brænder i huden. ’Kollision’ vil ætse dit sjæl og efterlade dig med et svidende og blødende hjerte. Men uanset hvor ondt det gør, kan man ikke fornægte, at det er sådan kærlighed også kan være. Og det elsker jeg forfatteren for at vise på sin egen måde. Nok er historien pakket ind i et typisk trekantsdrama, men der er samtidig masser at komme efter.

Dillon er ikke helt den person, som Emily troede, men hun nægter at se hans løgne og narcissistiske personlighed i øjnene. Hun vakler frem og tilbage imellem de to mænd, og for hvert skridt frem og tilbage bliver hun mere og mere usikker på sig selv og ender derfor med at lade sig manipulere af Dillon. Bogen er intens og slutningen en gigantisk cliffhanger, der lover masser af drama i næste bind ’Puls’.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Oversætter
Hanne Arnold
ISBN
9788702210293
Antal sider
337

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer