Bog

Fifty shades: Fri

Af (
2012
)

Anmeldelse

Fifty shades: Fri af E L James

27 nov.12

Selvom der stadig er masser af sex, har tredje del af Fifty Shades-trilogien svært ved at holde dampen oppe.

Anastasia og Christian er nu endelig blevet gift, og alt ånder fred og idyl. De tager på en helt vidunderlig bryllupsrejse rundt i Europa, men da de kommer tilbage, melder hverdagen sig. Endnu engang bliver de forfulgt af andre, der misunder dem deres lykke.

Indrømmet; jeg var godt underholdt af bind et, men nu med bind tre har bogen svært ved at holde både intensiteten og underholdningsværdien oppe. Bevares - sex er der masser af, men desværre går der også her lidt hverdag i den. Det famøse røde smertekammer bliver næsten ikke nævnt, og selvom der er meget sex, er det knap så kinky.

Historien er meget handlingsfattig, og først til sidst kommer der en smule spænding. Desværre virker det til, at forfatteren fortaber sig lidt i sexbeskrivelserne, og først på de sidste hundrede sider kommer hun i tanke om en decideret begivenhed til at bære historien videre.

Der er selvfølgelig masser af læsere til dette bind også, for har man først stiftet bekendtskab med Anastasia og Christian, må man naturligvis lige vide, hvad det hele ender med. Personligt synes jeg, hun skulle have stoppet med første del. Det var nyt, frækt og ikke mindst underholdende, men her efter tredje del sidder man tilbage med en lidt flad smag i munden.

Er man blevet bidt af erotisk litteratur, ruller der heldigvis en bølge ind over landet med rigtig gode udgivelser, så der er nok af god erotisk litteratur at kaste sig over, bl.a. ’Romerske fantasier’, ’Det bløde punkt’ og  ’Ti lektioner i lyst’.

Bogdetaljer

Secondary title
Fifty Shades #3
Forlag
Pretty Ink
Oversætter
Lilian Kingo og Louise Ardenfelt Ravnild
Faustnummer
29605211
Graphic
Harvey Macauley/Jenniefr McGuire
ISBN
9788763825962
Antal sider
603

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer