Bog

Endelig os

Af (
2015
)

Anmeldelse

Endelig os af Julie Kenner

13 jan.16

Erotik for fuld udblæsning! Der bliver gået til den i sidste del af Stark-trilogien, hvor hårdt pressede Damien Stark og yndefulde Nikki Welsh må stå gennem forholdets sidste prøvelser.

Damien Starks dystre fortid og inderste hemmelighed har langt om længe indhentet ham. De forfærdelige ting han var udsat for som barn vælder op til overfladen, da han tiltales for mord. Hemmeligheden truer med at flå Damien og Nikki fra hinanden ikke kun på grund af retssagen, men også fordi Damien synker dybere og dybere ned i fortvivlelse og frygt for at fortiden bliver offentlig kendt. Nikki gør alt hvad der står i hendes magt for at hjælpe og støtte Damien, men den stalker hun har haft i hælene bliver mere og mere ondskabsfuld og til sidst løber alt af sporet.

Romanen hører til den stærkt erotiske del af genren. Kenner lægger ikke fingrene imellem, når hun i nærgående detaljer beskriver de erotiske scener mellem Damien og Nikki. Deres forhold er umætteligt, så det er temmelig ofte, at de har nærkontakt – her, der og alle vegne. Som bogen skrider frem, bliver det for meget, nærmest lidt kedeligt og virker som fyldstof i en lidt for forudsigelig handling. Jeg havde håbet, der var lidt mere at komme efter, og at der handlingsmæssigt var lagt op til den store grand-finale. Det er ærgerligt for rent sprogligt er Kenner virkelig god til at beskrive følelsernes op- og nedture, herunder Nikki og Damiens sensuelle og berusende forhold.  Deres karakterer skal have et kæmpe plus: Damien er beskyttende, dejlig, mørk og mystisk, og Nikki er den sarte men stærke kvinde, som kæmper for at overvinde sin selvdestruktive side – de er det perfekte match.

Har man læst de to første bind i Stark-serien, er man naturligvis selvskrevet til denne tredje og afsluttende del i trilogien, og går man i øvrigt efter denne mere ihærdige og pågående del af genren vil man være topunderholdt. 

Originally published by Pia Bechmann, Litteratursiden.

Bogdetaljer

Secondary title
Stark #3
Forlag
Politiken
Oversætter
Rebecca Bailey
Faustnummer
52023343
ISBN
9788740026986
Antal sider
303

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer