Bog

Drømmetyvene

Af (
2018
)

Anmeldelse

Drømmetyvene af Maggie Stiefvater

23 apr.18

Maggie Stiefvater skriver så fuglene synger i overlegent god fortsættelse af serien om Ravnedrengene.

Få formår som Maggie Stiefvater at strikke en serie sammen, der bind for bind løfter sløret for nye, uforudsete hemmeligheder og overraskelser. For hver ny del i serien åbner hun døren op til utrolige verdener af drømme, håb og kærlighed med sine unikke og meget stærke karakterer, der er guf for enhver bogentusiast.

Forfatterens portræt af Ravnedrengene og Blue Sargent rummer en uendelig ømhed og respekt for deres liv og personligheder, og som læser lader man sig hellere end gerne påvirke af denne kærlighed til karaktererne. ’Drømmetyvene’ er en vild bog, der blæser dig omkuld, og - vigtigst af alt - indfrier forventningerne fra første del til perfektion. Læs serien om Ravnedrengene for eventyret og magien, men sandelig også for persongalleriets forunderlige spekter af sprudlende diversitet og kærlighed til livet.

Ronan Lynch er udadtil den mystiske barske type, der er utilnærmelig og fuld af hemmeligheder. Hemmeligheder, som han vælger at skjule for andre, men også for sig selv. Hans mørkeste hemmelighed er også den farligste, og den som skræmmer ham mest. Ronan kan nemlig hente ting ud af sine drømme. Ting som materialiserer sig i den virkelige verden. Først var det bare småting, men snart går det op for Ronan, at det langt fra bare er en uskyldig leg uden konsekvenser. For i udkanten af Ronans drømme venter mørket på at finde vej til Ravnedrengenes verden, i form af uhyggelige væsner, der vil forhindre Ravnedrengene i at finde frem til sagnkongen Glendower.

’The Raven Cycle’-serien indeholder sand magi og sætter den slags dybe spor i hjertet, der aldrig helt går væk.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Mette Stephnica
Faustnummer
53975534
ISBN
9788740614411
Antal sider
515

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer