Bog

De lange skygger

Af (
1981
)

Anmeldelse

De lange skygger af Kirsten Holst

01 jun.09

En mand ligger hele dagen og soler sig i klitterne, flere kan bekræfte det. Det viser sig, at han er død, og afdøde har ingen papirer på sig. Therkelsen og Høyer kommer på en svær opgave med at optrævle denne sag.

Flere badegæster har set afdøde i klitterne gennem hele dagen, men først sidst på dagen er der nogle, som reagerer på, at han har ligget så længe på samme sted.

Afdøde viser sig at have boet på et nærliggende hotel, og her får politiet et navn på afdøde.
Det fører Høyer og Therkelsen videre til afdødes bopæl, hvor skabet er fuldt er dyrt tøj, men hvordan hænger det sammen med afdødes job?

Afdøde var konsulent for bare fire klienter, så Høyer og Therkelsen tager rundt og afhører disse klienter. Alle viser sig at have skeletter i skabet – en ting som afdøde vidste og udnyttede. Langsomt får Høyer og Therkelsen styr på afdødes liv, og en morder findes.

Høyer og Therkelsen optræder i 11 romaner og er et herligt makkerpar. Lige som et makkerpar skal være i en klassisk krimi: den ene lidt klogere end den anden, men alligevel supplerer de hinanden på bedste vis.

Kirsten Holst har skrevet mange krimier, både for børn, unge og voksne. Alle i den hyggelige puslespil-stil. Vi får små spor, så vi selv kan følge med i opklaringen, men alligevel ikke nok til, at vi altid kan gætte morderen.

Og så er krimi-intrigen aldrig for voldsom, så alle kan læse med og være godt underholdt i nogle timer.

Bogdetaljer

Forlag
Forum
Faustnummer
05713366
ISBN
9788755310599
Antal sider
152

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer