Bog

100 hemmelige oplevelser på Djursland

Af (
2020
)

Anmeldelse

100 hemmelige oplevelser på Djursland af Kari Baklund

27 jul.20

En fin, smuk og anderledes guide til Danmarks unikke næsetip.

Først fik vi adgang til 100 hemmelige steder i Nationalpark Mols Bjerge - og nu til yderligere 100 steder fordelt på hele Djursland. Som i den første bog om Mols Bjerge præsenteres læseren for lokationer og folk, som ikke engang indfødte kender. 

Bogen er opdelt i 8 kategorier: Naturoplevelser, Spændende bygninger, Lidt godt til spisekammeret, Kunstnerens værksteder, Udstillinger, Unikke butikker, Steder til aktiv udfoldelse og Åh Anholt. Alle steder er angivet med adresser.

Barske Gjerrild Klint, som nogle steder tårner sig 20 m op, er et særligt bekendtskab, som bogen nævner som en spændende naturoplevelse. Under kapitlet om Spændende bygninger fortælles om Sostrup Slot, som et imødekommende sted, hvor man altid kan gå en tur i den smukke park, og hvor der ofte foregår større arrangementer. I Pottehuset nær Nimtofte finder man den smukkeste keramik i de hyggeligste omgivelser. I Skandinavisk Dyrepark kan man opleve dyrene i deres naturlige omgivelser, deres isbjørneanlæg hører til et af verdens bedste. Bogen slutter med et besøg på Anholt og omhandler øens særlige kendetegn.

Bogen giver masser af idéer til besøg på lokationer og hos folk, man ellers ikke lige falder over. Djursland byder på masser af rå natur med mange historiske mindesmærker, men også på utroligt mange spændende mennesker, som hver især har gjort passionen til en levevej.

Forfatter Kari Baklund har endnu engang samlet en imponerende vifte af noget eller nogen, man bør besøge, når man er på Djursland. 

Bogdetaljer

Forlag
Skrift & Tale
Faustnummer
48069711
ISBN
9788797133811
Antal sider
135

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer