23 feb.15

Blog

Passer litteratur og internettet sammen?

Kommentarer

2 kommentarer
AfKaj Hansen
ons, 25/02/2015 - 09:05

Tak til Michael og Tina.
Her på falderebet vil jeg som bruger af Litteratursiden gerne takke Michael Linde Larsen og Tina Mortensen for deres arbejde som debat og læseklubredaktører. I har vel begge været med fra starten i det, som jeg vil kalde en af de mest epokegørende nydannelse inden for dansk biblioteksvæsen. I har gjort et fremragende arbejde inden for formidling af litteratur, og jeg vil ønske jer held og lykke med jeres nye arbejdsområde. Men jeg håber da, at I fortsat af og til vil lade høre fra jer på Litteratursiden.
Venlig hilsen.
Kaj Hansen.

AfMichael Linde Larsen
ons, 25/02/2015 - 10:29

Som svar til af Kaj Hansen

Selv tak til dig, Kaj for dine mange fine skriverier på litteratursiden. Dog er jeg (endnu) ikke blevet overbevist Paul Auster fan. Det kan være det kommer:-)
Der gik jo lang tid før, jeg fandt ud af, at du jo faktisk bor forholdsvis tæt på mig. Og da er nettet jo fantastisk på den måde, at mennesker med den samme interesse, bliver bragt sammne uanset, hvor de bor henne.
Og du kan være helt rolig, jeg vil slet ikke kunne afholde mig fra at skrive med i debatterne. Ja, måske jeg endda vil skrive mere end tidligere, da jeg sommetider ikke har ville blande mig for meget og dermed tage parti for det ene eller det andet. Men de hensyn behøver jeg jo ikke tage mere:-)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer