18 okt.09

Blog

Læsevaner og -oplevelser - min debut på litteratursiden.

Kommentarer

1 kommentar
AfTina Karina Mortensen
søn, 18/10/2009 - 17:38

Kære Louise
Velkommen til dig her på Litteratursiden. Hvor er det dejligt, du starter med et blogindlæg.
Der er ingen regler (næsten:-) her på Litteratursiden og slet ingen regler om god eller dårlig litteratur. Alt kan diskuteres - og bliver det heldigvis også - men her er det ,som du selv skriver, den individuelle læseoplevelse som er i front. Jeg har fatisk lige læst en debat i DR klassikerklubben her på Litteratursiden ,hvor medlemmerne snakker om hvorvidt de læser med fornuften eller med hjertet. Det viser sig heldigvis at de læser med begge dele :-)
En analysemodel kan være til stor hjælp, for at få styr på de følelser der møder læseren, men analysemodellen kan jo aldrig blive andet end et redskab. Ja sådan synes jeg, det hænger sammen med læsning.
Du er mere end velkommen til at skrive videre på din blog her på siden, du kan også kommentere andres anbefalinger eller selv oprette dine egne boganbefalinger. Jeg vil dog også anbefale dig at kigge nærmere på Læseklubberne, som jeg tror måske er noget for dig. Her mødes vi i forskellige virtuelle læseklubber - der findes for tiden 23 forskellige læseklubber med lige så mange forskellige emner. Det spænder fra krimier, digte, tynde boger, engelske...... ja, og bare helt almindelige bøger. Her læser medlemmerne bøgerne og snakker om dem her på Litteratursiden. Du er velkommen til at deltage i så mange læseklubber som du orker og velkommen til at skrive så meget som du orker . Jo mere og jo flere der snakker om bøgerne, jo mere udbytterige bliver debatterne.
Som sagt en stor velkomst til dig.
Tina Mortensen. redaktør af Læseklubben her på Litteratursiden

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer