03 okt.11

Blog

Tag mig tilbage, Franzen!

Kommentarer

5 kommentarer
AfKaj Hansen
lør, 08/10/2011 - 19:55

Sjovt, at du Margrethe, skriver, at du først blev bidt af Freedom efter de første 75 sider. Jeg havde den hjemme fra biblioteket og var vældig optaget af den, men da jeg havde læst de første 100 sider, så skulle den afleveres. Nu har jeg så lånt den igen men har faktisk ikke lyst til at fortsætte med at læse den.

Men jeg har købt Ubekvemmelighedszonen af samme forfatter. Den er vist mere overkommelig, så den vil jeg i gang med.

AfKaren-Margrethe Revsbæk
fre, 07/10/2011 - 14:46

Frihed er den eneste af Franzens bøger jeg har læst, og jeg havde ret store forventninger. Det tog mig ca. 70-80 sider for jeg helt blev sluget ind i romanen, men så blev jeg det også. Min anbefaling til andre er derfor at man lige skal give den lidt tid til at komme igang, og læse de første ca. 75 sider ret hurtigt, og ikke over alt for mange gange. 

AfCamilla Bundgaard
lør, 08/10/2011 - 12:51

Som svar til af Karen-Margrethe

Tak for dit råd.

Jeg vil helt sikkert give Frihed en chance til, og én til, og én til.

Især nu hvor det sjove begynder efter side 80 ;)

Er du (og andre) opsat på Korrektioner?

 

AfJytte Pedersen
lør, 08/10/2011 - 19:27

Som svar til af Camilla Bundgaard

Hej Camilla Jeg blev fanget af din fantastiske beskrivelse af, hvordan det kan føles at blive virkelig optaget af en bog. - og nysgerrig. Jeg er også gammelt medlem af The Piccadilly Book Club incl. læseoplevelser. På mit skrivebord ligger Freedom, som jeg aldrig lige fiik startet på. Dit notat fik mig i gang. Jeg har ikke tidligere læst Jonathan Franzen, men har været opmærksom på de fine anmeldelser. Jeg er nået til side 75, og jeg kan forstå, det bliver bedre endnu. OK, jeg er allerede nu fanget. Det, jeg til nu har læst er jo humoristisk og hjerteskærende på samme tid. En amerikansk samtidsroman er ikke så let at læse på originalsproget som så meget andet. Denne kan godt være en udfordring. Jeg glæder mig til at fortsætte - måske med et par kommentarer. Jytte P

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer