Profil
AfAnnebeth Larsen Møller

Medlem i

13 år
Bibliotekar, Helsingør Kommunes Biblioteker
For mig er det at læse ensbetydende med hygge og tid til fordybelse. Det bedste jeg ved er når der er tid til at afsætte en hel dag til bare at læse - leve sig ind i bogens univers - og glemme alt om tid og sted. Jeg læser utrolig blandet, men falder ofte for bøger der er lidt småfilosofiske, har en skæv/sjov vinkel eller har noget magisk realisme over sig. De seneste år er jeg dog begyndt at læse mange krimier, ikke mindst efter at jeg er blevet tovholder i DR Krimiklubben.

Anmeldelser af Annebeth Larsen Møller

Indhold af Annebeth Larsen Møller

 • Blog

  DR Krimiklubbens læseplan

  Krimiklubben kigger ud i Europa og tilbage i historien.

   

  100 år med mord, gys og gru i hele Europa. De mørke måneder er over os, vinden suser udenfor og kulden kryber ind gennem sprækkerne. Det er krimitid. Tid til at mærke kuldegysningerne og føle de små hår i nakken rejse sig, sove med et øje åbent og frygte for at være alene i mørket. Som vanligt er DR Krimiklubben derfor klar med en læseplan.

   

  Læs mere
 • Blog

  En lørdag med krimisnak og forfattermøde

  Hvert år glæder jeg mig til at opleve den fantastiske stemning der altid er på Krimimessen i Horsens: Der sker noget helt specielt, når mennesker mødes om en fælles interesse. Jeg glæder mig til den rus det giver at have så mange krimifans og krimiforfattere samlet på et sted. Det er det, der for mig gør Krimimessen til noget helt særligt - en bogmesse, hvor man er samlet om én eneste interesse, krimier.

  Læs mere