Bog

Rejsen til Belém

Af (
2004
)

Anmeldelse

Rejsen til Belém af Hans Henning Harmer

14 sep.04

Lån bogen på

Fabelagtig fortælleevne og en eventyrlig handling fastholder læseren i denne spændende roman, som foregår i den dybe brasilianske jungle.

Natario opsøges af sin nevø i junglen, hvor han bor med sin familie. Nevøen vil overtale ham til at opsøge sin bror, som ligger døende i byen Belém, hvorfra Natario for mange år siden flygtede med broderens kone. Broderen vil forsones med ham, påstår nevøen, mens konen insisterer på, at de gjorde det rigtige ved at flygte med deres kærlighed.

Natario beslutter at følge opfordringen, og nu følger en eventyrlig rejse dels til vands, dels til lands gennem junglen. Blandt deltagerne er Natarios egen datter og diverse suspekte deltagere, der får deres skæbne flettet sammen med Natarios. Undervejs finder mange drastiske hændelser sted, alt sammen dufter af tropisk varme og frodighed.

Natario er efterstræbt på livet af en af deltagerne, men mordet forhindres, og mystikken omkring hvem der har bestilt det mord optager herefter deltagerne. Rejsen fortsætter til Belém og slutter i Belém. En overraskende slutning venter læseren, og Natario mødes endelig med sin bror.

Sproget er intenst og nyskabende og bringer associationer til en drengeforfatter som Torry Gredsted, der ligesom Harmer kunne fastholde læseren i en fængslende naturlivsskildring. For læseren venter en stor oplevelse i en helt anden verden.

Klim, 2004. 139 sider. Kr 189,- Hans Henning Harmers forfatterside

Bogdetaljer

Forlag
Klim
Faustnummer
25153936
ISBN
9788779552593
Antal sider
139

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer