10 aug.12

Blog

Om ret og uret - Tanke til eftertanke.

Kommentarer

4 kommentarer
Afgrete jørgensen
man, 13/08/2012 - 17:41

Der findes ikke mange danske forfattere der som Piet Hein kan få os til at se en sag i et andet lys og på kærligste måde huske os på, at vi alle indgår i mange forskellige menneskelige relationer. Og at det kan kræve forståelse og tålmodighed både at lytte og at anerkende hinandens særheder. Og at det slet ikke altid lykkes for os.  

AfConnie Mikkelsen
lør, 11/08/2012 - 17:31

Endnu engang vil jeg bringe et gruk af Piet Hein . Den er venligt ment - som en særlig hilsen til dig Else " selvudgiver" .

"Bliv menneskeven!

 Det kommer igen "

Ps. Jeg vil ( som mange andre der har været i clinch med dig ) appelerer til at du forholder dig til mit indlæg som ikke specielt gik på debatten om selvudgivelser eller ej- jeg henviser til afsnit 4 i mit eget blog indlæg ,hvor jeg udførligt forklarer hvorfor jeg citerer fra Piet Heins gruk.

Iøvrigt kan vi da starte en ny debat tråd op om begreberne fred og ro. I min verden står disse ikke i modsætning til forbedringer og retfærdighed.

Jeg håber sådan at du denne gang ikke farer op som trolden af en æske :) Fortsat god weekend.

lør, 11/08/2012 - 19:53

Som svar til af Connie

Digteren Piet Hein er og bliver dejlig - selv om jeg nu ikke kan lade være med at tænke på Tove Ditlevsens karakteristik af manden Piet Heit - men han er stadig ikke velvalgt i dette sammenhæng. Det ville du forstå, hvis du gennemlæste, hvad jeg har skrevet om emnet i blogge og debatindlæg og ikke bare pådutte mig forskellige personlige attituder.

lør, 11/08/2012 - 12:06

Tusind tak for denne kommentar til en vigtig debat om selvudgivere, selv om jeg nu ikke helt kan se, hvordan Piet Heins ord relaterer til denne.

Når jeg bliver kaldt "højtråbende", må det betyde, at du foretrækker fred og ro frem for forbedringer og retfærdighed, men heller ikke det har nogen virkelig relation til debatten.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer