Bog

Under nålen

Af (
2020
)

Anmeldelse

Under nålen

20 jun.21

En mastodont af en fotobog fyldt med flotte billeder og gode historier.

Noget af det første, der slog mig, da jeg fik bogen i hænderne, er, hvor stor den er. Den skiller sig ud alene på størrelsen, men når du først åbner bogen, er den et skatkammer af levet liv og flotte billeder. Billederne er taget så tæt på og printet i så høj opløsning, at tatoveringerne står knivskarpt, og du kan se de små hår på armene.

Der kan være mange årsager til, at man vælger at få en tatovering, men stensikkert er det, at der altid ligger en historie bag tatoveringerne - og netop historierne bag tatoveringerne er kernen i denne bog. Tatoveringerne er lige så forskellige, som de mennesker, de sidder på, men der er alligevel nogle temaer, der går igen. Mange af deltagerne i bogen har deres børns navne på deres kroppe eller har fået en eller flere tatoveringer for at mindes en tid i deres liv eller en rejse. I den anden ende af spektret er der også flere tatoveringer, der ikke har en dybere betydning, men er valgt, fordi de er flotte, ligesom mange af de tatoveringer, deltagerne fortryder, er dårligt lavet og/eller grimme.

Bogen bliver desværre lidt for ensformig undervejs i læsningen, ikke på grund af historierne, men på grund af opsætningen og de små bogstaver. Min nysgerrighed tog et dyk i løbet af bogen, og jeg vil derfor snarere anbefale andre at tage den som en billedbog, der kan inspirere til din næste tatovering eller måske vække din nysgerrighed omkring en konkret kendis’ tatoveringer.

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
ISBN
9788711916360
Antal sider
333

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer