Bog

Nynnes dagbog 3

Af (
2006
)

Anmeldelse

Nynnes dagbog 3 af Henriette Lind

23 okt.06

Nynne + barnelægen slår folderne på IKEA-måden. Da barnelægen har fokus på svensk kjötbulla m. kæk hestehale og forskersind, flytter Nynne retur til Kbh. m. børn og frustrationer.

Og så... Mandag
Kl. 18.27: Finder brev fra pakkeposten på måtten. Typisk at udbringning foregår i arbejdstid, hvor man formodes at være proaktiv og arbejdsramt. Kommer nu til at stå i kø på posthuset m. mænd, der venter på pakker fra suspekte internetforretninger, som sælger alt i umarkerede pakker.

Kl. 20.28: Har læst den ugentligt i Politiken, men det er ikke det samme. Vil ha’ det hele i et stræk!

Tirsdag 
Kl. 17.33: Endelig hjemme efter at have overhørt 2 mobilsamtaler om parforholdskriser og en, jeg håber, var om mad til middagen.

Kl. 17.45: Sidder i sofaen med et glas rødvin og store skisokker. Føler mig meget Bridget Jones-agtig på singlemåden.

Kl. 18.56: Kæft, den er altså morsom. Har allerede spildt to gange i beige ombetrukket vintage-sofa.
Nynne er 41 udvendigt, så øjenlåget følger med sidelæns ved påsmøring af øjenskygge. Er flyttet hinsidan m. hårdtarbejdende børnelæge og børn. Sidste skud på grædepilen er Elliot.

Barsels-Nynne bruger tiden på at traske rundt i svensk kvarter på IKEA-måden. Barnelægen har fokus på svensk kjötbulla m. kæk fletning og forskerfingre. Nynne er 16 indvendigt, så tager det tungt, at barnelægen springar med kjötbullan efter arbejde.

Kl. 19.17: Samme stil som de foregående. Korte sætninger, så vi alle kan være med. Ikke overdrevne udråb!!!, når Husum blander sig m. småborgerlig snævertsyn og Ajax. Fokus på idyl og svensk lejlighed m. langluvet gulvtæppe m. uforskyldte havregryn i.

Kl. 19.28: Bye, bye skærgårdsidyl. Nynne rykker til Kbh. og ind i lejlighed m. børn og flyttekasser. Har nu uproblematisk (ha, ha) langdistanceforhold t. barnelæge samt far til delebarn.

20.14: Hmm.
Har inden for de sidste minutter grinet så højt, at underbo formentlig kommer op. Vil så tale m. ham om skrigebaby + nattesøvn.

Status:
Nynne er genkendelig som familiefest minus klam onkel Thorvald m. løgånde og brystfiksering. Som at møde gammel veninde på café til latte + uspiselig mandelkiks. Taler om livet + parforhold + mænd + dybsindigheder + overfladiskheder + kærlighed + hvorfor svensken er arvefjenden.

Nynne gør verden lidt nemmere. Mit liv er i al fald ikke lige så fucked up som hendes!

Glæder mig til 4’eren. Chick lit – nu med støttestrømper!

Bogdetaljer

Forlag
Politiken
Faustnummer
26481848
ISBN
9788756774376
Antal sider
285

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer