Bog

Mænds hjerter

Af (
2018
)

Anmeldelse

Mænds hjerter af Nickolas Butler

09 mar.18

Igennem tre generationer fortælles historien om mænd og deres hjerter. Det er en historie om tid, følelser, relationer, styrke, loyalitet og ikke mindst om kærlighed.

’Mænds hjerter’ er en klassisk generationsroman, som byder på både malende tidsbilleder, menneskelig udvikling og nedbrud. En velskrevet og gribende roman om mænd og deres hjerter.

Romanen begynder i 1962, hvor vi møder Nelson. Nelson er 13 år gammel, en enspænder, der altid befinder sig en lille smule udenfor fællesskabet. Han er spejder og vier sit liv til spejdergerningen. På sommerlejren Camp Chippewa, som bliver romanens faste holdepunkt gennem tid, møder han den populære Jonathan. Jonathan er lidt af et vidunderbarn, og på rørende vis udvikler der sig et tæt og broderlignende venskab mellem Jonathan og outsideren Nelson, som varer livet ud.

De to drenges – og siden mænds – liv udvikler sig vældig forskelligt. Hvor Jonathan finder sig en kone og får en søn, Trevor, forbliver Nelson en enspænder med spejderlejren Camp Chippewa som fast holdepunkt. Han vender hjem med både såret sjæl og sind fra Vietnamkrigen og bliver efterfølgende spejderleder på Camp Chippewa, hvor han møder Jonathans barnebarn – Trevors søn, Thomas.

Gennem fem årtier bliver læseren ført igennem en rejse i mænds hjerter. En stor og gribende fortælling, som både er oplysende og ikke mindst relevant. En klassisk roman om moral, loyalitet og venskab og om, hvad der sker, når man bliver udfordret på netop de ting, man tror allermest på.

Vær beredt på en ganske vidunderlig læseoplevelse!

Bogdetaljer

Forlag
Klim
Oversætter
Ninna Brenøe
Faustnummer
53944159
ISBN
9788771299878
Antal sider
407

Tema

Fædre i litteraturen

De voksne børn tager livtag med deres fædre. Én forsøger kærligt at forstå en fraværende far, mens en anden skildrer et benhårdt sammenstød.
Læs mere

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer