Bog

Loveless - hjemkomst

Af (
2008
)

Anmeldelse

Loveless- hjemkomst af Brian Azzarello

30 jun.08

Fra asken til ilden – dyster og brutal grafisk tegneserie om at finde kompromisløs fred.

Det er to år efter den amerikanske borgerkrig. Wes Cutter kæmpede for sydstaterne, så da han slipper ud af fangelejren, har Blåfrakkerne overtaget hans hjem og hans jord. I bedste spaghetti-westernstil er vor helt dog ikke typen, der går på kompromis – på nogen måde. Snart begynder han – og hans mystiske ledsager – at gøre deres indtryk på området, og ligene hober sig op, hvad enten de er Blåfrakker eller tidligere Sydstatssoldater.

Det er en blodig brydningstid, og fortiden skyller ind igennem historien, mens de frigivne slaver vender hjem, og kutteklædte ryttere drager gennem bjergene. Cutter søger efter noget, men han er ikke den eneste dunkle skikkelse, der kun følger sit eget lys i denne dystre fortælling. 

"Hjemkomst" er første bind i serien Loveless - der er tale om en flot grafisk tegneserie med en skummel, blodig historie, hård western, når det er bedst. Mænd er mænd men kvinderne står heller ikke tilbage for at bruge våben, og livet kan hurtigt ende. Man kan næsten lugte sveden, hadet, krudtpulver og død. Det er en fortælling om skumle motiver, om hævn og kærlighed. Tilsammen formår forfatter og tegner at præsentere læseren for en større samling personer og antyde den forhistorie, der binder dem alle sammen – for ikke at nævne den fremtid, der truer blodigt og ildevarslende forude.
"Hjemkomst" drager én ind og lover stort om fortsættelsen.

Oversat fra amerikansk af Steffen P. Maarup efter 'A kin of homecoming'. G. Floy Studio, 2008. Ca. 130 sider.

Bogdetaljer

Forlag
G. Floy Studio
Faustnummer
27284981
ISBN
9788791630491
Antal sider
0

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer