Bog

Deres egen medicin?

Af (
2008
)

Anmeldelse

Deres egen medicin? af Michael Esper Andersen

16 jun.08

Aktuel spændingsroman om attentater mod den danske statsminister og hans familie.

Den islamiske Brigade i Bagdad planlægger at likvidere et vestligt statsoverhoved, og valget er faldet på den danske statsminister, Erik Wulff Andersen, og hans nærmeste familie. Hensigten er hævn, og formålet at lade de vestlige lande smage 'deres egen medicin'. Et uhyggeligt aktuelt tema.

Handlingen bygges op i krydsklip, læseren følger statsministeren og hans familie, brigaden og agenterne, der er hyret til at løse opgaven. Ind på scenen træder også et tysk privat vagtbureau og Torben Gotthard, en dansk tøffelhelt der har forladt sin kone og som kommer til at spille en afgørende rolle i romanen.

Terrorhandlingen finder sted, resultatet af den skal selvfølgelig ikke nævnes her. Romanen er godt skruet sammen, den er underholdende og rummer mange ironiske og humoristiske personbeskrivelser som rammer plet. Faktisk morede jeg mig over disse beskrivelser over antiheltene, makkerparret fra vagtbureauet, tøffelhelten Torben, som læseren fatter stor sympati for, ja selv de farlige terrorister blev til mindre farlige personer man kunne have lidt ondt af. Romanen foregår mest ude i den store verden, men alligevel får læseren en fornemmelse af den hjemlige andedam og det politiske liv herhjemme. Alvoren i vor tids terrortrussel er ikke særlig fremtrædende..

Romanen er meget filmisk, og den henvender sig til læsere i alle aldre, der gerne vil underholdes et par timer. Hurtigt læst, hurtigt glemt!

Hovedland, 2008. 271 sider.

Bogdetaljer

Forlag
Hovedland
Faustnummer
27258328
ISBN
9788770700948
Antal sider
271

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer