Bog

Alle tiders Ulf : et liv i billeder

Af (
2020
)

Anmeldelse

Alle tiders Ulf af Marianne Tofte

20 okt.20

Ærlig fortælling om storstjernen Ulf Pilgaard giver et særligt indblik i revyskuespillerens private liv og håb for den fremtidige karriereafslutning.

Ulf Pilgaard ville egentlig have stoppet som revystjerne i 2020, men coronakrisen har også udskudt dette farvel til 2021. Han har i stedet sammen med ugebladsjournalisten Marianne Tofte gennemgået familiealbums og scrapbøger til en kavalkade af de 80 år – heraf de 40 i Cirkusrevyen.

Det er først og fremmest en billedbog med Ulfs korte kommentarer, der dog er meget ærlige og giver et sjældent billede af den private Pilgaard, men selvfølgelig også mange minder om store roller og store kolleger.

For de af os, der har været med helt fra filmdebuten Giv Gud en chance om søndagen er det en hyggelig tur ned ad memory lane – en tur, der forhåbentlig ikke slutter med afskedsforestillingen næste år på Bakken. Pilgaard håber på gode karakterroller på film eller teater, og jeg synes, vi fortjener at se mere til den Ulf, der fx trådte i uhyggelig karakter i Nattevagten.

Selv om vi kommer langt omkring, inviterer formen ikke til fordybelse. Til det kan jeg anbefale Ole Sønnichsens samtalebog 'Mit liv som Ulf'.

Bogdetaljer

Forlag
Muusmann
Faustnummer
48905501
ISBN
9788793951051
Antal sider
217

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer