Vildveje af Amanda Hocking
Har du aldrig læst Twilight og higer du efter paranormal romance? Så vil du helt sikkert ikke kunne løsrive dig fra denne bog. MEN har du, ligesom størstedelen af denne målgruppe,læst Twilight-sagaen, så bliver du slemt skuffet. Én stjerne for manglende opfindsomhed. Hele fortællingen lænede sig så faretruende tæt op ad Twilight, at jeg egetnligt ikke begriber, at den er blevet udgivet. Små detajler, som fx bemærkninger, udseende og handlinger til hele scener, er ekstremt sammenligneligt med sagaen. Faktisk allerede i indledningen, hvor hovedpersonen befinder sig i en “jomfru-i-nød”-situation er næsten plagiat. Men alligevel læste jeg bogen i ét stræk og ingen tvivl om, at forfatteren kan skrive. Om min fascination for paranormal romance er skyld i min dårlige bedømmelse, det ved jeg ikke, men jeg indrømmer, at jeg – på trods af forfatterens manglende fantasi – var underholdt, og derfor tillader jeg mig at presse min bedømmelse op på 3 stjerner.