Stik af Morten Hovland
For målgruppen er dette en fremragende bog, som omhandler en masse aktuelle problemstillinger.
I fortællingen møder vi den unge Molly, som på trods af hendes unge alder, allerede har set sig gal på livet. Hun står for endnu en gang at skulle bo hos en ny plejefamilie, og hun har på forhånd besluttet sig for, at det ikke bliver godt.
Selv om, at der tegnes et billede af en unge, vred pige, som er vred på alt og alle, så bliver den hårde hud efterhånden blødgjort og åbner op for den Molly, som hun var, før hun blev ladt i stikken som 5-årig.
Bogen handler om kærlighed, svigt, tillid, omsorg, venskaber og alle de ting, som ægte følelser bringer med i kølvandet. Molly, som har svært ved at stole på nogen og som ikke har særlig høje tanker om sig selv, vil rigtig gerne leve et normalt liv med familie, skole og venner, men spørgsmålet er, hvordan det skal lykkedes at ændre selvtilliden, hos en svigtet pige?
Bogen er let at læse og vil, med dens problemstillinger, altid være aktuel.
Bogen er let at læse og vil, med dens problemstillinger, altid være aktuel.