Profil
AfBirgitte Alme

Medlem i

8 år 3 måneder
Jeg er den gode fortællings ambassadør!
Med en uddannelse som cand. mag. i dramaturgi og journalistisk formidling er det vel næppe overraskende, at jeg holder af gode og velfortalte historier - uanset om mediet er scenen, dagspressen eller romanen.

I min jagt på gode læseoplevelser sker det, at jeg støder på fortællinger, der er helt fantastiske, middelmådige eller endda helt forfærdelige. Men uanset om jeg har glædet mig over skøn sprogakrobatik, eller om jeg har væmmet mig over tunge fabulerende formuleringer, er tiden i selskab med bogen aldrig spildt. For når sidste side er nået, er jeg blevet klogere på, hvad der er den gode og velfortalte historie er for mig.


- I luv books!
q

Andet indhold af Birgitte Alme

 • Blog

  Kære Bogreol... #2

  En af Litteratursidens brugerambassadører skriver til sin bogreol som hun svigter til fordel for DR Romanklubben.

  Kære bogreol…

  …nu er den gal igen. Jeg har for meget om ørene og kan kun sende dig lange længselsfulde blikke. Du står der i al din pragt. Voluminøs og lokkende. Æggende, vækkende og tiltrækkende. Du skønne skabning der rummer alle mine drømme og al min frygt. Jeg længes mod de eventyr, du gemmer på. Jeg længes mod den magi, du rummer. Jeg længes efter at se dig dybt ind i bøgerne… bare dig og mig og mine bøger…

  Læs mere