Bog

Naut

Af (
1999
)

Anmeldelse

Naut af Christian Haun Nielsen

01 sep.99
Skribent

Starten på bogen er noget forvirrende, men det bevirker bare, at man absolut er nødt til at læse videre for at finde ud af, "hvad det her er for noget", og når man først er kommet lidt ind i historien, er det svært at lægge bogen fra sig igen.

Selve historien handler om Michael Boving og hans familie. Han er gift og har et barn - alt er perfekt. Så en dag sker der noget, der vender totalt op og ned på hans liv. Skæbnen blander sig, og så er det hele pludselig ikke så perfekt længere.

Titlen hentyder til den underlige mand, der (for)følger Michael Boving på afstand. Hvem han er, er et af bogens store mysterier, men også en af de ting, der gør bogen ekstra spændende.

For mig var det en hurtigt læst, men langsomt forstået bog. Den lå og summede i mit baghoved et par dage, før alle brikker faldt på plads, men jo længere tid der er gået, efter jeg læste bogen, jo bedre synes jeg om den, og jo mindre forvirrende og underlig virker den.
Spændende, underholdende, tragisk, mystisk og lidt underlig (i den rækkefølge) er de ord, jeg synes beskriver historien bedst.

Gyldendal, 1999. 166 sider.

BogWeb - 1. september 1999  

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Faustnummer
22359282
ISBN
9788700367685
Antal sider
166

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer