Bog

Forkert kys

Af (
2019
)

Anmeldelse

Forkert kys af Natalie Decker

02 jul.19

I anden selvstændige bog i serien ’Offsides’ bliver man helt forpustet af de følelsesmæssige ruchebaneture. Serien appellerer til romantiske piger fra 12 år.

’Forkert kys’ er anden selvstændige bog i serien ’Offsides’. Her følger man igen en række high school elevers genvordigheder med følelserne, livet og det andet køn. Hovedpersonerne i denne omgang er hhv. tvillingesøster og kammerat til første bogs hovedpersoner.

Juliet er blevet svigtet af sin fodboldspiller-kæreste og er fast besluttet på ALDRIG at falde for nogen dreng igen og slet ikke en fodboldspiller. Derfor kræver det noget helt særligt af Jared. Han er en populær, lækker og meget sød fodboldspiller, og han vil have Juliet, koste hvad det vil. Og da det snart er Valentines Day, burde det vel være en smal sag at vinde hendes hjerte og få hende til at sige ja til at gå med ham til årets Valentine bal. Der er bare den hage ved det, at Juliet hader alt ved Valentines Day.

Ligesom i den første bog er det en historie, der er på niveau med teenagerne og deres ofte kaotiske følelsesliv, man bliver nærmest helt forpustet af at følge de følelsesmæssige rutchebaneture. Der er heller ikke sparet på den negative energi, som jeg fandt ret overdrevet i første bog, men det er åbenbart noget der hører sig til. Jeg kan dog sagtens huske, efter noget granskning af hukommelsen, at det kunne være meget svært at være teen i en sort/hvid verden.

Bogen her vil helt sikkert appellere til de unge romantiske piger, og den er, som den første bog, forholdsvis uskyldig i sit seksuelle udtryk. Jeg læste den hurtigt, den fængede og underholdt i den tid den varede, men har ikke efterladt noget varigt minde. Bortset måske fra beskrivelsen af ”The BookHut”, som Juliet ofte besøger. Det er en blanding mellem et bibliotek og en park, hvor der er små hemmelighedsfulde og labyrintiske boghuse, hvor man kan sætte læste bæger, tage nogen med hjem eller sætte sig og læse. 

Alt i alt en ganske fin læseoplevelse, jeg gerne vil anbefale til alle, der mangler en gang hurtigt læst romantik med forviklinger.

Bogdetaljer

Forlag
Palatium
Oversætter
Louise Lundberg Claesen
Faustnummer
46712323
ISBN
9788793834064
Antal sider
281

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer