Skribent
Lyt til anbefalingen
Lyt til anbefalingen
Bøger af Jesper Wung-Sung
Hans Christian
Man kan ikke andet end at tro på alt, hvad man læser, i mesterlig biografisk roman om H.C Andersens barndom. Det er ganske vist!
To ryk og en aflevering : noveller
Korte realistiske noveller fra en havneby i provinsen. Mænd i alle aldre fra den lille dreng via pubertetsknægten og den voksne mand til oldingen skildres i deres hverdagsagtige…
Ud af ti mænd
Jesper Wung-Sung sætter fokus på tidens mænd i fint spundet, substantiel og klog novellesamling.
Det år sjæle slår smut
Jesper Wung-Sungs sitrende, rørende ungdomsroman er en hyldest til efterskolelivet.
Jeppe og Jacob har glemt alt
En sjov bog om to dovne drenge, der prøver at få mest muligt ud af livet med mindst mulig arbejdsindsats.
Mine ar
I dette autofiktive værk fortæller Jesper Wung-Sung med humor og selvindsigt om sine eskapader som barn og ung i Marstal, Japan og Texas i 1970’erne og 80’erne.
Kvinde set fra ryggen
Hvem var kvinden, som var et yndet motiv i Vilhelm Hammershøis malerier? Det giver Wung-Sung sit suverænt vellykkede bud på i biografisk roman om Ida Hammershøi.
Lad os rejse os
Wung-Sung skriver on-point om at være ung og lader læseren træde ind i et univers, hvor følelserne råder, og voksenlivet står for døren.
Guldfisken Glimmer
Fantastisk børnebog fortæller en fantasifuld historie om forandring, kærlighed og længsel i typisk Wung-Sung stil.
Mellem os
Sarah Engell
Thomas Korsgaard
Tomas Lagermand Lundme
Mellem os
Fremragende og dyster novellesamling om unge og deres familierelationer. Novellerne er skrevet af unge forfattere, men der er også bidrag fra flere garvede.
Den uægte
Løb, kærlighed og bedrag er blandt ingredienserne i den grafiske roman. Som altid leverer Wung-Sung en spændende historie.
Alfred og gabestokken
Wung-Sung kan som ingen anden sætte ord på det at være anderledes. Her i et forunderligt og smukt illustreret eventyr for børn.
En anden gren
Personlig, gribende og velskrevet slægtshistorie fyldt med atmosfære og fortalt med stor indlevelse i et sansemættet og malende sprog.
Frøen og Fluen
En skæv, temmelig grotesk og humoristisk billedbog til højtlæsning for børn fra 4-7 år om frøen med den bredeste mund, der kun drømmer om fluemad.
Zam
Kan en zombie være god og klog? Menneskelig og omsorgsfuld? Sådan er det i denne ret fantastiske bog om normalitet og et svigtende fællesskab.
Ud med Knud
William har kræft og mens han ligger derhjemme i sin seng får han selskab af Knud. Knud er hans bedste ven, men også hans sygdom og hvordan slipper man lige af med ham?
Men af Jesper Wung-Sung
To mænd, med en fælles fortid, har kursen sat mod en fremtid der smuldrer. Det er akademikeren Jon og håndværkeren Peter. To gamle venner, der ikke længere kender hinanden eller…
Den sidste henrettelse
Den 15-årige Niels Nielsen blev dømt for pyromani og mord - Han blev dømt for at have slået arrestchefens 5-årige søn ihjel med en sten - Vi er med i de sidste 24 timer i…
Trælår
”Boys will be boys” i disse tyve noveller som kredser om børn og unge, når de er værst.
Mænd er fra Marstal
Fædre og sønner, kammerater og kærester, onkler og nevøer, ægtemænd, slagtere og privatdetektiver. Denne supergode novellesamling handler om mænd, men den kan læses af alle!
Lidt berømt, meget berygtet
Underfundigheden ligger konstant og lurer i denne såkaldte skolelærerroman. Den skal bare læses, for vi har jo alle gået i skole – skolen for livet!
Og havet klapper
En række korte noveller fra velfærds-Danmark, der prøver at indkredse den danske hverdag og virkelighed fra flere højst forskellige synsvinkler, med mere eller mindre sandsynlige…