Jesper Wung-Sung: Trælår
Novellesamling for nok en noget yngre målgruppe end mig, hvor stort set alle historier foregår ude på det absurde overdrev blandt børn og helt unge. Dødsstraffen over blærerøvens cykel, hvordan en smuk pige vinder over 30 adfærdsvanskelige drenge i strippoker på et hotelværelse i Wien, tre pigers meget gennemførte leg som far, mor og hund og flere andre.
Et par perler blandt historierne, men også nogle som er glemt lige når de er læst.
Yndlingscitat: 'Et lille skridt for et menneske - men et kongerige for en hest!'.