Gudindens sidste offer af Bille & Bille
Bogen fangede mig fra aller første side. Spænding blandet med arkæologi, islam og Syrien. Fortællingen er gennemsyret af viden og et fantasisk fortællergen. På trods af emnet fandt jeg på intet tidspunkt arkælogiens anatomi kedelig på, tvært imod blev jeg indfanget og nysgerrig. Man kunne også forledes til at tro videnskaben ville forkringle sproget til et unaturligt overdrevet forbrug af fremmede ord, men het blev jeg også glædeligt overrasket over det flydende og fængslende sprog. Bille og Bille har lavet et godt plot, de har fuldstændig styr på det forhistoriske og det videnskabslige og bringer hele fortællingen i smukt forenelighed op på et højere plan. Jeg vil klart anbefale bogen.