Logo
Bogliste

Noget der ligner The Witcher

TV-serien The Witcher er ude på Netflix med anden sæson. Her finder du inspiration til noget der ligner bogserien af samme navn.
 
Andrzej Sapkowski er forfatteren bag fantasyserien 'The Witcher' eller Witcheren, som den hedder på dansk. Her følger læseren den koldblodige og hårdt trænede witcher Geralt af Rivia, som rejser fra landsby til landsby for at tilintetgøre frygtindgydende monstre og dæmoner.
 
Find bøgerne på listen nedenfor eller noget der ligner.

Bøger på listen

The Witcher - det sidste ønske

Andrzej Sapkowski

Hver eneste side er fyldt med underfundige påhit og eventyrlige skabninger. Bestsellerserien bag The Witcher begynder lovende.

Skæbnens sværd

Andrzej sapkowski

Bøgerne om witcheren Geralt er baggrund for det populære computerspil The Witcher og spækket med humor, fantastiske væsner og vold.

Elverblod

Andrzej Sapkowski

En både spændende og velfortalt fortælling med sort humor og et storslået fantasyunivers som baggrund.

Spellslinger

Sebastien De Castell

Spellslinger følger ikke reglerne for klassisk fantasy, men udfolder sig i et helt andet univers i den amerikanske ørken, og det er forrygende godt.

Tusmørkets søn

Mads Schack-Lindhardt (f. 1971)

Dansk fantasy fra den absolut bedste halvdel. Den fabelagtige og fængslende historie om elverfolk er forrygende god underholdning.

Den tatoverede mand

Peter V. Brett

Universet er meget mørkt og dystert i denne eminente fantasyfortælling, der ikke blot handler om det godes kamp mod det onde, men lige så meget om menneskets kamp mod sig selv.

Snigmorderens lærling

Robin Hobb

Jeg kan kun give George R. R. Martin ret, ’Snigmordernes lærling’ er en sjælden diamant blandt fantasyromaner. Den bedste fantasyroman siden Harry Potter.

Kragens kald

Leigh Bardugo

Bardugo indskriver sig i fantasygenrens fornemmeste historiebog med en mørk fortælling om seks farlige forbrydere, der får til opgave at begå et umuligt kup.

Kaldet fra Galathea

Nathali Liane

En ny fantasy-klassiker har set dagens lys, og så er den dansk! Første bind i Awen-serien er frydefuld og fornøjelig rejse til et forunderligt univers fyldt med magi og forrygende spænding.

Elementprøven

Julie Midtgaard (f. 1991)

En magisk verden, hvor pigen Gry skal finde sine magiske elementkræfter, danner rammen for en fin og velfortalt historie, der har alle betingelser for at blive et hit blandt de unge.

Drømmetyvene

Maggie Stiefvater

Maggie Stiefvater skriver så fuglene synger i overlegent god fortsættelse af serien om Ravnedrengene.

Ravnenes hvisken - Bog 1

Malene Sølvsten

Første bind i en fabelagtig og stort anlagt fantasy-serie. Man kan kun blive dybt imponeret over historien og det flotte sprog i denne debut.

En konges vej – Del 1

Brandon Sanderson

Fantasy for voksne fra øverste hylde. Denne episke og storladne fortælling har alt, hvad hjertet kan begære.

I døden og videre

Jacob Kokkedal

Dansk fantasy lever og har det godt, og dette vidunderlige og stort anlagte første bind i serien ’Den trofaste bror’ viser med tydelighed, at også de mandlige forfattere kan være med.

Rød dronning

Victoria Aveyard

Hidtil bedste bud på en tronfølger til The Hunger Games. Formidabelt spændende Young Adult dystopi med fantasyelementer. Alle kan forråde alle!

Den halve konge

Joe Abercrombie

Den gedigne fantasyroman vil glæde fans af episke kongeeventyr med masser af sværdkamp og røverhistorier. Unge læsere vil føle sig særdeles godt underholdt.

Kampen om tronen

George R. R. Martin

Endelig foreligger et af fantasy-genrens hovedværker på dansk, første bind indeholder alt hvad hjertet kan begære af fantasi, magtkampe, kærlighed, helte og skurke.

De udøde

Johan Egerkrans

Imponerende billed- og opslagsværk, som samler verdens folketro og skræk for døde sjæle, gengangere og de farlige levende døde.