Skribent
21 sep.00
Sin egen herre af Catherine Dunne
Lån bogen på
Farrell møder den langt yngre Grace og de forelsker sig i hinanden. De føler begge at de er skabt for hinanden og i lange tider lever de et perfekt liv sammen. De ønsker sig begge et barn men det lykkes ikke og Grace rammes af en depression. Farrell er hende en fantastisk støtte men efter at Grace igen er rask besættes Farrell mere og mere af sin fortid og barndom som var frygtelig og barsk. Han har livet igennem mistet og nu opstår en urimelig angst for at miste Grace - en angst der medfører en sygelig jalousi rettet mod alt og alle. Især Grace's gamle far bliver det store uhyre.
Fra tilsyneladende at være en rigtig udmærket og underholdende kærlighedsroman forandres den til en psykologisk gyser, hvor sammenligningen med Barbara Vine ikke ligger fjernt.
Læs den og bliv skræmt. Det gjorde jeg i hvert fald.
Centrum, 2000 - 287 sider
Andreas Kommode - 21. september 2000
Lån bogen på
Læs den og bliv skræmt. Det gjorde jeg i hvert fald.
Centrum, 2000 - 287 sider
Andreas Kommode - 21. september 2000