Mørkets ansigt af Belinda Bauer
"Snyd ikke dig selv for en velskrevet krimi med en uigennemskuelig slutning, som både tilfredsstiller, skuffer og overrasker" skriver brugerambassadør Rikke Andrup Jensen i sin anmeldelse.
Sjældent har jeg siddet tilbage med så stor overraskelse og forundringer efter at have læst en bog.
Hele vejen igennem var morderen fuldstændig usynlig for mig og viste kun sit mørke ansigt i få synsvinkler. Derfor var afsløringen også den helt rette mængde overraskelse og genial sammensat plot.
Jeg syntes i starten, at bogen var lidt træg og selv om den var ok, var det ikke en cliff-hanger. Men sidste del af bogen opvejede fuldstændigt starten og overhalede alt og mig indenom.
Landbetjent Jonas Holly er en trofast ægtemand, som tager sig godt af sin højelskede, men invalide hustru Lucy og er et vellidt ansigt i byen, som lovens håndhæver. Da et mord bringer den magtliderlige efterforsker Marvel til byen for at løse mordet bliver Jonas Holly ydmyget groft. Men i stedet for at være en kryster, beslutter Jonas Holly selv at tage efterforskningen op. Han kender trods alt byen og dens indbyggere bedst. Jagten på morderen går ind, men hvad sker der hvis morderen bliver fundet?
Snyd ikke dig selv for en velskrevet krimi med en uigennemskuelig slutning, som både tilfredsstiller, skuffer og overrasker læseren. Bogen er udgivet ved Forlaget Jentas.