Mangler næsten ord:
Denne tredje roman fra Hosseini er fantastisk.
Jeg var tilbage i hans univers allerede efter få linjer, og har ikke forladt det endnu :)
Den er fantastisk velskrevet, alt flyder, siderne vendte sig selv, og så er den frem for alt fuldkommen fængslende - Hosseini kan noget, som er de få forundt, han kan tryllebinde sine læsere på en så sublim måde, at alt udover romanen forsviner.Romanen er sprængfyldt med drama, kærlighed, moral og frem for alt: svigt.
Historierne er mange, persongalleriet stort og fælles for alle er, at de er yderst velskrevede, levende og da alle personer er deltagere i det store samlede billede, bliver vi ført gennem tid og sted, helt inde under huden på personerne, for til sidst at få bundet alle sløjferne sammen til en kæmpe roset.
Hele følelsesregisteret kommer i brug gennem bogen, jeg har grinet og grædt med "mine" personer, og frem for alt, fået endnu en bekræftelse på, hvor meget handlinger gør for livet, både andres og eget.
Jeg var også meget begejstret for de to første romaner, denne er fuldt på højde - måske endda bedre... Uanset hvad, så glæder jeg mig utrolig meget til der igen kommer nyt fra denne hånd, for han kan altså skabe universer som få.
Denne tredje roman fra Hosseini er fantastisk.